Urządzenia i Akcesoria
Sichuan Chili Oil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
3 jars
Składniki
-
dried bird's eye chilies (see Tip)1 ½ oz
-
dried chilies any kind (and any level of heat)1 ½ oz
-
canola oil9 oz
-
star anise4
-
cinnamon sticks3
-
Chinese "cao guo" cardamom3
-
dried bay leaves4
-
toasted white sesame seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
3263.7 kJ /
780 kcal
Tłuszcz
85.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Vegetarian Curry
40 min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 min
Spiralized Colorful Vegetable Salad
30 min
Balado Eggplant
50 min
Macadamia Pesto
10 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Jamaican carrot juice
15 min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 godz. 10 min
Curry Mee
30 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min