Muffins au chocolat à l’Egg poacher

Muffins au chocolat à l’Egg poacher

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 pièces

Składniki

  • 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
  • 50 g de chocolat noir en morceaux
  • 75 g de beurre en morceaux
  • 1 œuf
  • 100 g de sucre
  • 150 g de farine
  • 1 pincée de sel
  • 150 g de lait
  • ½ c. à café de poudre à lever (5 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 5.2 g
Kalorie 1376.8 kJ / 329.1 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 41.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...