Padella di verdure alla mediterranea

Padella di verdure alla mediterranea

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di zucchine private delle estremità, tagliate nel senso della lunghezza in misura necessaria per poterle inserire nel foro dello spiralizzatore
    600 g
  • di cipolle tagliate in quarti
    100 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    4 - 5 rametti
  • di peperone rosso a pezzi (4 cm)
    140 g
  • di funghi secchi
    15 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    1 ½ cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    1 ½ cucchiaini
  • di paprica, affumicata, in grani
    3 pizzichi
  • di olio di oliva
    50 g
  • di passata di pomodoro
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 188.6 kcal / 789.2 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 986.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...