Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di mandorle crude, tostate
- 2 uova, sode
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 1200 g di sovracosce di pollo, con la pelle
- 200 g di vino bianco
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 1 cucchiaino di sale
- 2 foglie di alloro secche
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2312 kJ / 553 kcal
- Białko
- 50.62 g
- Węglowodany
- 5.17 g
- Tłuszcz
- 35.92 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45 min
Coq au vin
2h
Pesce all'aglio e limone
Brak ocen
Dal makhani
Brak ocen
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Brak ocen
Filetto di manzo con burro all'aglio ed erbe aromatiche
2 godz. 15 min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Pollo alla pechinese
Brak ocen
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Spezzatino di agnello
1h 45 min
Stufato con patate e champignon
1 Std.