
Urządzenia i Akcesoria
起士雞肉冬粉湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)200 克
-
味噌25 克
-
洋蔥20 克
-
油½ 大匙
-
雞高湯350 克
-
綠花椰菜 ,切小朵80 克
-
冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
豆漿 (無糖)250 克
-
起士片2 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
360 kcal /
1487 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan