![Pains longs noix de pécan et raisins Pains longs noix de pécan et raisins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c87c7ff4451ba147a19db09f041bc47e/Derivates/4dfd2e6f70501b5a6e92da38034e13628a8bedff.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g d'eau minérale
- 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 100 g de noix de pécan
- 50 g de raisins secs
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 749 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Pain de seigle
4h 10min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Baguette tradition
15h 25min
Pancakes laotiens
15 min
Crêpes roses au houmous
35 min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain moulé aux graines
3 godz. 50 min
Chaussons salés à la caponata
Brak ocen
Crème de cacahuètes
5 min
Petits pains de seigle
12 godz.
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min