Bretzel

Bretzel

4.5 219 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 portions

Składniki

  • 400 g de lait
  • 40 g de levure boulangère fraîche
  • 600 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café sel fin
  • 600 g d'eau pour la cuisson
  • 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
  • 1 œuf
  • 2 c. à soupe de fleur de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.5 g
Kalorie 1010 kJ / 237 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...