Urządzenia i Akcesoria
Sauce à salade moutarde-balsamique
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
340 g d'huile d'olive extra vierge
-
70 g de moutarde à l'ancienne
-
70 g de vinaigre balsamique
-
2 ½ c. à café de sucre (opcjonalnie)
-
2 ½ c. à soupe de mélange d'herbes séchées (par ex. basilic, origan, thym, romarin)
-
1 ½ c. à café de sel
-
2 - 3 pincées de poivre noir, moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
857.5 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
2618.1 kJ /
625.7 kcal
Tłuszcz
67.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au thon
5 min
Sauce à salade à la française
20 min
Salade de carottes
15 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Croissants au jambon
35 min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Sauce balsamique
10 min
Salade de crudités
10 min
Panure
5 min
Focaccia aux tomates
40 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Gâteau oignons-fromage
1 godz. 15 min