
Urządzenia i Akcesoria
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 個
Składniki
-
清酒30 克
-
醬油30 克
-
味醂20 克
-
去骨雞腿排 ,(約2片),在肉面用刀淺淺劃開,再切對半350 克
-
糖10 克
-
綜合甜椒 ,去除頭尾,沿著甜椒紋路切下大片,(約 2 顆)150 克
-
日式美乃滋 ,抹吐司用
-
切片吐司4 片
-
油 刷油用
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
449.4 kcal /
1880.4 kJ
Białko
33.3 g
Tłuszcz
16.1 g
Węglowodany
38.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
1464.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

玩轉鬆餅機
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan