Urządzenia i Akcesoria
Miso soup, Sake seafood with rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water1440 g
-
white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (opcjonalnie) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)10 - 12
-
300 g fresh mussels, shells scrubbed and debeardedclams shells scrubbed,300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil (10 g)2 tsp
-
miso paste80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (opcjonalnie) cut in cubes (1.5 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2015 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min
Sautéing Turkey Cubes
Keine Bewertungen
Boiled eggs
20 Min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Bread stew with tomato and onion
Keine Bewertungen
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Focaccia with onions
2 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Tuna mousse
10 Min