味噌雞肉燥

味噌雞肉燥

1.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 青椒 切塊
    100 克
  • 洋蔥 切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 10 克
  • 雞絞肉
    200 克
  • 味噌
    3 大匙
  • 1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 醬油
    ½ 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 146 kcal / 612 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...