
Urządzenia i Akcesoria
味噌雞肉燥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
青椒 切塊100 克
-
洋蔥 切塊150 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
油10 克
-
雞絞肉200 克
-
味噌3 大匙
-
糖1 大匙
-
味醂1 大匙
-
醬油½ 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
146 kcal /
612 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan