Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 青椒, 切塊
- 150 克 洋蔥, 切塊
- 150 克 紅蘿蔔, 切塊
- 10 克 油
- 200 克 雞絞肉
- 3 大匙 味噌
- 1 大匙 糖
- 1 大匙 味醂
- ½ 大匙 醬油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 612 kJ / 146 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Błonnik
- 2.1 g