
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre pour le moule
- 2 c. à soupe d'amandes en poudre
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café cannelle en poudre
- 500 g de fromage blanc nature à faible teneur en matières grasses
- 50 g de lait demi-écrémé
- 50 g de poudre de protéine
- 1 œuf
- 2 c. à café de sucre vanillé
- 150 g de pomme coupée en cubes (1 cm)
- mélange de fruits rouges, frais pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 271.6 kcal / 1136.3 kJ
- Białko
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Węglowodany
- 21.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Sód
- 510.5 mg