Pagnotta ai semi senza glutine

Pagnotta ai semi senza glutine

3.8 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette

Składniki

  • 630 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina senza glutine + q.b.
  • 2 cucchiai di semi misti
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 325.6 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 671.4 kJ / 160.5 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 30.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...