Pagnotta (senza glutine)

4.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 porzioni

Składniki

  • 100 g di farina di riso
  • 100 g di farina di grano saraceno
  • 50 g di farina di semi di lino
  • 100 g fecola di patate
  • 10 g sale
  • 700 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 25 g di psillio
  • 15 g di miele

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 393.9 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 636.3 kJ / 152.1 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 29.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...