Sautéing Red Pepper with Onions

Sautéing Red Pepper with Onions

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 ounce

Składniki

  • red bell pepper cubed (1 in.)
    200 g
  • vegetable oil divided
    30 g
    30 g extra virgin olive oil, divided
  • onion cut in wedges (1 in.)
    170 g

Wartości odżywcze na 13 ounce

Kalorie 278 kcal / 1166 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...