Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Red Pepper with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 ounce
Składniki
-
red bell pepper cubed (1 in.)200 g
-
30 g extra virgin olive oil, dividedvegetable oil divided30 g
-
onion cut in wedges (1 in.)170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 13 ounce
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Shredded Lettuce
10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Strawberries and Cream Popsicles
8 godz. 15 min
Stout Beer Ice Cream Float
10 godz. 45 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Duchess casserole with vegetables
1 godz. 15 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 min