Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Red Pepper with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 ounce
Składniki
-
red bell pepper cubed (1 in.)200 g
-
30 g extra virgin olive oil, dividedvegetable oil divided30 g
-
onion cut in wedges (1 in.)170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 13 ounce
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Versatile smooth soup
45 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Spiralized Apple Fritters
35 min
Spiced Almond Milk
15 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Salted Herbs
15 min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min