Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Red Pepper with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 ounce
Składniki
-
red bell pepper cubed (1 in.)200 g
-
30 g extra virgin olive oil, dividedvegetable oil divided30 g
-
onion cut in wedges (1 in.)170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 13 ounce
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Brak ocen
Ramen Noodle Soup
40 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Golden Fruit Smoothie
10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Curry potato soup
35 min
White Pesto Pasta (Metric)
40 min
Guinean prawns
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min