Pâte à tarte double

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions

Składniki

Pâte à tarte
  • 340 g de farine tout usage
  • 15 g de sucre
  • ½ c. à thé de sel
  • 340 g beurre doux en cubes, plus un supplément pour la graisse
  • 115 g d’eau froide

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 162 mg
Białko 6 g
Kalorie 2536 kJ / 606 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 79 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...