
Urządzenia i Akcesoria
烤雞佐法式燉菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
橄欖油40 克
-
黃芥末20 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
煙燻紅椒粉1 茶匙
-
全雞1200 克
-
洋蔥 ,切塊,(2-3 公分)250 克
-
紅甜椒 ,切塊,(2-3 公分)150 克
-
青椒 ,切塊,(2-3 公分)150 克
-
櫛瓜 ,切丁,(約 1 公分)300 克
-
罐頭番茄400 克
-
鹽1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
869.7 kcal /
3638.7 kJ
Białko
28.5 g
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
82.4 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Sód
3701 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan