烤雞佐法式燉菜

烤雞佐法式燉菜

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    40 克
  • 黃芥末
    20 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 煙燻紅椒粉
    1 茶匙
  • 全雞
    1200 克
  • 洋蔥 ,切塊,(2-3 公分)
    250 克
  • 紅甜椒 ,切塊,(2-3 公分)
    150 克
  • 青椒 ,切塊,(2-3 公分)
    150 克
  • 櫛瓜 ,切丁,(約 1 公分)
    300 克
  • 罐頭番茄
    400 克
  • 1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 - 2 小撮

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 869.7 kcal / 3638.7 kJ
Białko 28.5 g
Tłuszcz 52 g
Węglowodany 82.4 g
Błonnik 22.9 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 3701 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...