烤雞佐法式燉菜
TM6

烤雞佐法式燉菜

(Brak ocen)

Składniki

  • 40 克 橄欖油
  • 20 克 黃芥末
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 煙燻紅椒粉
  • 1200 克 全雞
  • 250 克 洋蔥 ,切塊,(2-3 公分)
  • 150 克 紅甜椒 ,切塊,(2-3 公分)
  • 150 克 青椒 ,切塊,(2-3 公分)
  • 300 克 櫛瓜 ,切丁,(約 1 公分)
  • 400 克 罐頭番茄
  • 1 - 2 小撮 鹽
  • 1 - 2 小撮 黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
3638.7 kJ / 869.7 kcal
Białko
28.5 g
Węglowodany
82.4 g
Tłuszcz
52 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Błonnik
22.9 g
Sód
3701 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy