
Urządzenia i Akcesoria
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
全雞 ,(約1 公斤)1
-
油 ,抹油用3 - 4 大匙
-
義大利綜合香料2 大匙
-
黑胡椒粉 ,調味用
-
帕瑪森起司 ,切塊30 克
-
水1300 克
-
雞高湯醬2 茶匙
-
番紅花1 小撮
-
鹽 ,多備一些調味用1 茶匙
-
印度香米200 克
-
紅蘿蔔 ,切塊,(約2-3 公分)300 克
-
綠花椰菜,切小朵250 - 300 克
-
奶油,有鹽或無鹽2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
768.2 kcal /
3214 kJ
Białko
48.3 g
Tłuszcz
48.1 g
Węglowodany
34.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Sód
681.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan