烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜

烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 全雞 ,(約1 公斤)
    1
  • ,抹油用
    3 - 4 大匙
  • 義大利綜合香料
    2 大匙
  • 黑胡椒粉 ,調味用
  • 帕瑪森起司 ,切塊
    30 克
  • 1300 克
  • 雞高湯醬
    2 茶匙
  • 番紅花
    1 小撮
  • ,多備一些調味用
    1 茶匙
  • 印度香米
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊,(約2-3 公分)
    300 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    250 - 300 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    2 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 768.2 kcal / 3214 kJ
Białko 48.3 g
Tłuszcz 48.1 g
Węglowodany 34.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 14.3 g
Sód 681.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...