
Urządzenia i Akcesoria
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
5 人份
Składniki
-
煙燻紅椒粉2 大匙
-
乾辣椒碎片½ 茶匙
-
乾燥茵陳蒿1 茶匙
-
孜然粉1 茶匙
-
香蒜粉1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
豬里肌肉 ,(詳見要訣)1000 克
-
粉質馬鈴薯 ,削皮,切塊1000 克
-
牛奶350 克
-
鹽1 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽 ,切塊30 克
-
肉荳蔻粉1 - 2 小撮
-
新鮮巴西利葉 ,切碎
-
芝麻葉60 - 70 克
-
櫻桃番茄 ,對切半20 - 25
-
巴薩米可醋
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
668.3 kcal /
2796.3 kJ
Białko
47.4 g
Tłuszcz
33.4 g
Węglowodany
44.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Sód
623.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan