烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉

烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
5 人份

Składniki

  • 煙燻紅椒粉
    2 大匙
  • 乾辣椒碎片
    ½ 茶匙
  • 乾燥茵陳蒿
    1 茶匙
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 香蒜粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬里肌肉 ,(詳見要訣)
    1000 克
  • 粉質馬鈴薯 ,削皮,切塊
    1000 克
  • 牛奶
    350 克
  • 1 茶匙
  • 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
    30 克
  • 肉荳蔻粉
    1 - 2 小撮
  • 新鮮巴西利葉 ,切碎
  • 芝麻葉
    60 - 70 克
  • 櫻桃番茄 ,對切半
    20 - 25
  • 巴薩米可醋

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 668.3 kcal / 2796.3 kJ
Białko 47.4 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 44.7 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 623.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...