脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉

脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 帶皮五花肉
    750 克
  • 黃芥末
    50 克
  • 6 - 7 小撮
  • 黑胡椒粉
    2 - 3 小撮
  • 新鮮巴西利 ,只取葉子
    15 克
  • 特級初榨橄欖油
    85 克
  • 醃漬酸豆 ,瀝乾
    60 克
  • 新鮮黃檸檬汁
    60 克
  • 1000 克
  • 長粒米 ,如: 香米
    260 克
  • 紅蘿蔔 ,切半圓型,(約1 公分 寬)
    300 克
  • 紅甜椒 ,切塊,(約 2 公分)
    150 克
  • 黃甜椒 ,切塊,(約 2 公分)
    150 克
  • 櫛瓜 ,切塊,(約 2 公分)
    400 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 蜂蜜
    150 克
  • 壺底醬油
    3 大匙
    3 大匙 醬油

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 1605 kcal / 6715 kJ
Białko 27.1 g
Tłuszcz 121.8 g
Węglowodany 101.8 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 39.7 g
Sód 2133.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...