Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 50 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 2 œufs, dont 1 œuf séparé
- 270 g de pâte feuilletée, abaisse ronde (Ø 32 cm)
- 1 jaune d'œuf
-
1
c. à soupe de crème
lub 1 c. à soupe de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 691.4 kJ / 165.3 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
Alternatywne przepisy
Croûtes au fromage au four
35min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Pâtes au four rapides
55min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50 Min
Tarte aux légumes
25 Min
Salade de poulet au curry
30 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Boisson 100% pamplemousse
Brak ocen
Gâteau à la carotte et au chocolat
1 Std. 25 Min