
Urządzenia i Akcesoria
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
披塔餅皮
-
水250 克
-
乾酵母粉5 克
-
高筋麵粉400 克
-
橄欖油1 大匙
-
鹽5 克
烤大蒜鷹嘴豆泥
-
蒜球 (整球)2
-
橄欖油
-
鹽
-
黑胡椒粉
-
白芝麻40 克
-
去皮去骨雞胸肉 ,縱切成2 長條300 克
-
橄欖油2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥奧勒岡¼ 茶匙
-
葵花油25 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾240 克
-
橄欖油50 克
-
檸檬汁 ,依個人口味調整5 - 10 克
-
孜然粉 (opcjonalnie)¼ - ½ 茶匙
組裝
-
新鮮綜合生菜50 克
-
小黃瓜 ,切片½ 根
-
牛番茄 ,切片1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
906.2 kcal /
3791.6 kJ
Białko
37.9 g
Tłuszcz
39.1 g
Węglowodany
101.5 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
1266.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

爽口輕食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan