烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲

烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

披塔餅皮
  • 250 克
  • 乾酵母粉
    5 克
  • 高筋麵粉
    400 克
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 5 克
烤大蒜鷹嘴豆泥
  • 蒜球 (整球)
    2
  • 橄欖油
  • 黑胡椒粉
  • 白芝麻
    40 克
  • 去皮去骨雞胸肉 ,縱切成2 長條
    300 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    ¼ 茶匙
  • 葵花油
    25 克
  • 罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾
    240 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 檸檬汁 ,依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 孜然粉 (opcjonalnie)
    ¼ - ½ 茶匙
組裝
  • 新鮮綜合生菜
    50 克
  • 小黃瓜 ,切片
    ½ 根
  • 牛番茄 ,切片
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 906.2 kcal / 3791.6 kJ
Białko 37.9 g
Tłuszcz 39.1 g
Węglowodany 101.5 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 1266.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...