Mini mousse alle pesche

Mini mousse alle pesche

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni

Składniki

  • fogli di gelatina (20 g circa)
    5
Base biscotto
  • di burro a pezzi
    70 g
  • di biscotti tipo Digestive, a pezzi
    150 g
  • di zucchero vanigliato
    10 g
Mousse
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    300 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di panna acida (crème fraîche)
    200 g
    250 g di yogurt bianco
  • di zucchero
    50 g
Gelatina alle pesche e guarnizione al cioccolato
  • di pesche nettarine sbucciate e a pezzi
    200 g
  • di acqua
    50 g
  • di zucchero
    20 g
  • di cioccolato fondente a tocchetti + q.b.
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 682.3 kcal / 2854.7 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 52.9 g
Węglowodany 45.8 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 30.6 g
Sód 191.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...