Urządzenia i Akcesoria
Panini di segale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pezzo
Składniki
-
400 g farina tipo 0
-
100 g di farina di segale
-
20 g di lievito di birra fresco
-
340 g di acqua
-
1 ½ - 2 cucchiaini di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane dolce con mirtilli rossi
5 godz. 30 min
Pancarrè ai 5 cereali
5 godz.
Cracker di segale farciti
2 godz.
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 godz. 15 min
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Roggenbrot (pane austriaco)
3 godz. 30 min
Pane per la colazione con frutta secca
3 godz.
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Filone di segale
4 godz.
Pane ai cereali
3 godz.
Pane dolce alla frutta
2 godz. 55 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.