Porridge alle pesche

Porridge alle pesche

4.4 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di mandorle pelate
  • 400 g di pesche nettarine sbucciate e tagliate a pezzi (3 cm) + q.b.
  • 20 g di uva passa
  • 1 - 2 cucchiaini di sciroppo di acero
  • 120 g di fiocchi di avena
  • 550 g di latte (vedere varianti)
  • cannella in polvere (opcjonalnie) a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 61 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 1311.5 kJ / 313.5 kcal
Tłuszcz 11.8 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 44.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...