Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Vegetable Mixture
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
25 g olive oiloil25 g
-
green and red peppers cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)200 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
carrots cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
115.5 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
1580.5 kJ /
377.8 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed Prawns
15 min
Browned Chicken Strips
15 min
Browned Chicken Cubes
15 min
Browned Pork Strips
15 min
Browned Beef Strips
15 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 min