Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
g oil
lub 25 g olive oil - 200 g green and red peppers, cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 150 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 1580.5 kJ / 377.8 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 9.9 g
- Sód
- 115.5 mg
Alternatywne przepisy
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Browned Chicken Strips
15 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed Prawns
15 min
Browned Beef Strips
15 min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min