Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
g oil
lub 25 g olive oil - 200 g green and red peppers, cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 150 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 1580.5 kJ / 377.8 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 9.9 g
- Sód
- 115.5 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Browned Beef Strips
15min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Browned Chicken Strips
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min