Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)1
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
walnut halves30 g
-
fennel cut in pieces (3 cm)250 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
pork sausages Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up300 g
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gorgonzola dolce crumbled150 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1334.3 mg
Białko
23 g
Kalorie
2307.2 kJ /
551.5 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Salmon with Potatoes and Courgettes
1 godz. 15 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min