Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)1
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
walnut halves30 g
-
fennel cut in pieces (3 cm)250 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
pork sausages Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up300 g
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gorgonzola dolce crumbled150 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1334.3 mg
Białko
23 g
Kalorie
2307.2 kJ /
551.5 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min