Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts

Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
    1
  • fine sea salt plus ½ tsp
    2 pinches
  • walnut halves
    30 g
  • fennel cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • pork sausages Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
    300 g
  • water
    150 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Gorgonzola dolce crumbled
    150 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 551.5 kcal / 2307.2 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 25.1 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 14.3 g
Sód 1334.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...