Urządzenia i Akcesoria
Yoyo slice
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portions
Składniki
Filling
-
full cream milk500 g
-
semolina50 g
-
white sugar150 g
-
unsalted butter softened250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Prune jam
-
pitted prunes300 g
-
water100 g
-
lemon juice1 tbsp
Pastry
-
unsalted butter softened250 g
-
plain flour500 g
-
egg1
-
icing sugar plus extra for dusting60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
honey2 tbsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
167.3 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
3219 kJ /
769.4 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche
5 Std.
Rice pudding
50 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Homemade cheese slices
1 Std. 15 Min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Lamingtons
1 Std. 10 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min