Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)

Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)

1.9 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
210 g

Składniki

  • dried brown lentils
    30 g
  • water plus extra to soak
    270 g
  • cauliflower cut into small florets
    50 g
  • fresh baby spinach leaves
    15 g
  • sweet paprika
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 210 g

Sód 39.8 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 515.3 kJ / 123.2 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 22.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...