Urządzenia i Akcesoria
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
210 g
Składniki
-
dried brown lentils30 g
-
water plus extra to soak270 g
-
cauliflower cut into small florets50 g
-
fresh baby spinach leaves15 g
-
sweet paprika¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 210 g
Sód
39.8 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
515.3 kJ /
123.2 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30 min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30 min
Potato and broccoli purée (first foods)
30 min
Apple purée (first foods)
20 min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 godz. 20 min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 min
Beef and vegetable purée (first foods)
25 min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min