Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
TM6 TM5 TM31

Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)

2.0 ( 15 ocen )

Składniki

  • 30 g dried brown lentils
  • 270 g water plus extra to soak
  • 50 g cauliflower cut into small florets
  • 15 g fresh baby spinach leaves
  • ¼ tsp sweet paprika

Wartości odżywcze
na 210 g
Kalorie
123.2 kcal / 515.3 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
22.4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
39.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy