Urządzenia i Akcesoria
Tomato and bacon spaghetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters (1 onion)150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
bacon cubes (5 mm)200 - 300 g
-
tomato purée20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
water500 - 600 g
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
spaghetti medium thick350 g
-
Parmesan cheese shaved, to garnish2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
1247 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Ravioli Broth with Beef
30 min
Lemon Chicken
25 min