Salt-free Chicken Stock Paste
TM6 TM5

Salt-free Chicken Stock Paste

4.8 (15 ocen)

Składniki

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)
  • 200 g mixed white vegetables, washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Wartości odżywcze
na 20 g
Kalorie
130.9 kJ / 31.3 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
2.2 g
Tłuszcz
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
0.8 g
Sód
20.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy