Urządzenia i Akcesoria
Chicken Satay with Peanut Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
70 pieces
Składniki
Chicken Satay
-
chicken cut in 2-3 cm cubes2000 g
-
fresh lemongrass white part only, sliced5
-
fresh ginger25 g
-
fresh turmeric25 g
-
cumin powder10 g
-
coriander powder15 g
-
fennel powder25 g
-
brown sugar150 g
-
honey100 g
-
cooking oil70 g
-
salt¾ tbsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tips)350 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
dried chilli paste (cili boh) adjust to taste50 g
-
cooking oil80 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised2
-
hot water300 g
-
palm sugar50 g
-
dried tamarind piece1
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
157.9 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
553.4 kJ /
132.3 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled Percik Chicken
1 godz.
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Macadamia chocolate cookies
45 min
Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Bubur Lambuk Terengganu
50 min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 min
Curry Fish Head
Brak ocen
Creamy beef curry
1 godz. 15 min