Urządzenia i Akcesoria
Ginger Garlic Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Complete recipe
Składniki
-
young ginger peeled, cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
garlic cloves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete recipe
Sód
150 mg
Białko
41 g
Kalorie
4791 kJ /
1145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
245 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Korma spice blend
5 min
Sichuan Chilli Oil
50 min
Idli
15 godz. 40 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Rasam
20 min
Ginger Garlic Paste
10 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Tom Yum Paste
45 min
Chapatis
1 godz.
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min