Petits pain sans gluten

Petits pain sans gluten

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 morceau

Składniki

Farine tout usage sans gluten
  • quinoa blanc
    200 g
  • de graines de chia
    100 g
  • fécule de maïs
    200 g
  • arrow-root
    100 g
Petits pains
  • d'eau
    170 g
  • de cosses de psyllium
    30 g
  • lait entier
    115 g
  • beurre non salé
    60 g
  • de sucre
    60 g
  • levure boulangère sèche ou 2 c. à thé
    1 sachet
  • de poudre à pâte
    2 c. à thé
  • de xanthane
    1 c. à thé
  • œuf de gros calibre divisé
    2
  • de sel
    1 c. à thé
  • assaisonnements à bagels (opcjonalnie)
    1 c. à thé

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 557 kcal / 2330.5 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 84.9 g
Błonnik 14.9 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 569.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...