Tarte au sucre

Tarte au sucre

4.5 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • 225 g de cassonade
  • 2 c. à soupe de farine tout usage et un peu plus pour saupoudrer
  • 2 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 œuf de gros calibre
  • 225 g de crème à fouetter 33-35% de m.g.
  • 270 g de pâte à tarte fait maison (voir conseil)
    1 de pâte à tarte, achetée dans le commerce

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 174.2 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 1520.5 kJ / 363.4 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 47.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...