Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc

Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc

3.9 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
10 parts

Składniki

  • 350 g de lait et un peu pour la dorure
  • 30 g de levure boulangère fraîche
    15 g de levure boulangère sèche
  • 700 g de farine de blé (T45), et un peu pour le plan de travail
  • 50 g de cacao en poudre
  • 2 gros œufs
  • 8 g de sel
  • 100 g de sucre en poudre
  • 150 g de beurre en morceaux
  • 100 g de pépites de chocolat blanc
    100 g de chocolat blanc, en morceaux
  • 1 jaune d'œuf pour la dorure
  • sucre en grains

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 361.2 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 2200.8 kJ / 526 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 75.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...