Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc

Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc

4.0 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
10 parts

Składniki

  • de lait et un peu pour la dorure
    350 g
  • de levure boulangère fraîche
    30 g
    15 g de levure boulangère sèche
  • de farine de blé (T45), et un peu pour le plan de travail
    700 g
  • de cacao en poudre
    50 g
  • gros œufs
    2
  • de sel
    8 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de beurre en morceaux
    150 g
  • de pépites de chocolat blanc
    100 g
    100 g de chocolat blanc, en morceaux
  • jaune d'œuf pour la dorure
    1
  • sucre en grains

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 526 kcal / 2200.8 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 75.9 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 361.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...