Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe

Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

Le coulis de fruits rouges
  • de fruits rouges frais variés
    200 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de jus de citron
    10 g
La crème vanillée
  • de mascarpone très froide
    250 g
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    50 g
  • de sucre glace maison
    30 g
  • les graines d'1 gousse de vanille
  • de brioche maison
    4 tranches
  • de fruits rouges frais variés
    250 g
  • feuilles de menthe fraîche
    8

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 480.2 kcal / 2009 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 49.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Sód 386.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...