Wersje kompatybilne
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le coulis de fruits rouges
- 200 g de fruits rouges frais variés
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de jus de citron
La crème vanillée
- 250 g de mascarpone, très froide
- 50 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace maison
- les graines d'1 gousse de vanille
- 4 tranches de brioche maison
- 250 g de fruits rouges frais variés
- 8 feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2009 kJ / 480.2 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 386.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35min
Pizza Big Mac
1 Std. 30 Min
Bonbons à la fraise
Brak ocen
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 15 Min
Lunettes à la confiture d’abricots
1 godz. 40 min
Virgin Blue Lagoon et glaçons de Noël
35min
New York roll au chocolat
1 Std. 30 Min
Marinade épicée pour le poisson
10 min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 Std. 30 Min
Sel aux herbes et citron
1j
Roulé de crêpe au chocolat (FR)
30min