Coulants au chocolat cœur pistache

3.8 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz.
8 pièces

Składniki

Le cœur pistache
  • 8 c. à café de pâte de pistache
La pâte à coulant au chocolat
  • 225 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 175 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour les mini caissettes
  • 75 g de farine de blé et un peu pour les mini caissettes
  • 4 œufs
  • 100 g de sucre glace maison

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 168.5 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 1820.6 kJ / 435.1 kcal
Tłuszcz 31.2 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 17.6 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...