Pains aux pépites de chocolat et pralin

Pains aux pépites de chocolat et pralin

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • de chocolat noir ou au lait, en morceaux
    200 g
  • d'eau
    260 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    25 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche
  • de sucre de canne
    15 g
  • de pralin
    30 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de beurre doux à température ambiante
    40 g
  • de sel
    1 c. à café bombée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 430 kcal / 1799.3 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 62.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Sód 402.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...