Pains aux pépites de chocolat et pralin

Pains aux pépites de chocolat et pralin

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • 200 g de chocolat noir ou au lait, en morceaux
  • 260 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche
  • 15 g de sucre de canne
  • 30 g de pralin
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 40 g de beurre doux à température ambiante
  • 1 c. à café bombée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 402.7 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 1799.3 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Węglowodany 62.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...