Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g self-raising flour (see Tips), plus extra to dust
- 250 g Greek yoghurt (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1338.4 kJ / 319.9 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 55.7 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 924 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Italian sausages
40min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1u. 45min
Pull-apart sunshine bread
40min
Chocolate hot cross buns
2sa 40 dk
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Ham and cheese cruffins
3h
Boulangère potatoes
1h 40min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Basic muffin mix
30min