Salted caramel ice cream
TM6

Salted caramel ice cream

3.8 (45 ocen)

Składniki

Salted caramel sauce

  • 250 g white sugar or brown sugar
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 1030 g water
  • 1 tsp lemon juice (see Tip)
  • 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 tsp salt
  • 50 g vinegar

Ice cream

  • ½ vanilla bean
  • 600 g full cream milk
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 30 g white sugar
  • 6 egg yolks

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1770.5 kJ / 421.5 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
40.6 g
Tłuszcz
27.6 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Błonnik
0 g
Sód
321.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy