Urządzenia i Akcesoria
Salted caramel ice cream
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Salted caramel sauce
-
brown sugarwhite sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla bean seeds scraped½
-
full cream milk600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white sugar30 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
321.9 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1770.5 kJ /
421.5 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croquembouche
Brak ocen
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Mini banoffee bombe Alaskas
24 godz. 30 min
Chocolate fondants
30 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Chocolate caramel bars
1 godz. 40 min
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Hokey pokey ice cream
28 godz. 25 min