Urządzenia i Akcesoria
Salted caramel ice cream
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Salted caramel sauce
-
brown sugarwhite sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla bean seeds scraped½
-
full cream milk600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white sugar30 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
321.9 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1770.5 kJ /
421.5 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3 godz. 30 min
Chocolate fondants
30 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Caramel toffees
2 godz.
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Hedgehog honeycomb slice
2 godz. 35 min