
Urządzenia i Akcesoria
Salted caramel ice cream
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Salted caramel sauce
-
white sugar or brown sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla bean½
-
full cream milk600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white sugar30 g
-
egg yolks6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
421.5 kcal /
1770.5 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
40.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Sód
321.9 mg