Gluten-free Puff Pastry

Gluten-free Puff Pastry

3.1 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g

Składniki

  • unsalted butter diced (1-2 cm), then frozen for 30 minutes
    200 g
  • gluten-free plain white flour plus extra for dusting
    200 g
  • water ice cold
    65 g
  • fine sea salt
    ½ tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 450 g

Sód 1187.3 mg
Białko 21 g
Kalorie 8686 kJ / 2076 kcal
Tłuszcz 168.6 g
Błonnik 19.2 g
Tłuszcz nasycony 102.8 g
Węglowodany 141.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...