
Urządzenia i Akcesoria
韓式燒肉夾生菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊,( 約半顆)90 克
-
水梨 ,切塊90 克
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
醬油30 克
-
韓國麻油5 克
-
味醂20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
洋蔥 ,切半90 克
-
紅蘿蔔 ,切約4 公分長塊60 克
-
新鮮香菇 ,切半80 克
-
蒜頭4 粒
-
新鮮青辣椒 ,去除梗1
-
油25 克
-
火鍋牛肉片 ,牛小排或牛五花200 克
-
美生菜150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
201.6 kcal /
843.5 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
471.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan