韓式燒肉夾生菜
TM6

韓式燒肉夾生菜

(Brak ocen)

Składniki

  • 90 克 洋蔥 ,切塊,( 約半顆)
  • 90 克 水梨 ,切塊
    lub 90 克 蘋果 ,切塊
  • 5 克 薑
  • 5 克 蒜頭
  • 30 克 醬油
  • 5 克 韓國麻油
  • 20 克 味醂
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 90 克 洋蔥 ,切半
  • 60 克 紅蘿蔔 ,切約4 公分長塊
  • 80 克 新鮮香菇 ,切半
  • 4 粒 蒜頭
  • 1 新鮮青辣椒 ,去除梗
  • 25 克 油
  • 200 克 火鍋牛肉片 ,牛小排或牛五花
  • 150 克 美生菜

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
843.5 kJ / 201.6 kcal
Białko
13.5 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
10.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
3.2 g
Sód
471.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy