![Crema de ejotes con verduras Crema de ejotes con verduras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D24E1D3-B6A4-4DE9-A8B4-65A0EFCBB5DA/Derivates/74D890F7-6DAE-4028-8A1D-490802E4C0CA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 200 g de pulpa de calabaza, en trozos
- 260 g de zanahoria
- 20 g de apio, en trozos
- 350 g de ejotes
- 50 g de cebolla
- 2 cucharaditas de sal
- 900 g de agua
- 20 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 882 kJ / 210 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de zanahoria y espinacas
35 min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de verdolagas
50 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50 min
Sopa de flor de calabaza
35 min
Crema de pimiento con calabacitas
30 min
Crema de betabel
40 min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 Min
Crema de ejote
30 min
Sopa de cilantro
1h 20min
Sopa de jitomate y elote
40 min