Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 1 cda de sal
- 750 g de betabel, pelado, en trocitos
- 400 g de yogur natural
- 10 g de estragón fresco, sólo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de betabel
40 min
Crema de ejote
30 min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Crema de flor de calabaza
30 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Crema fría de aguacate
10min
Crema de poro a la naranja
25 min
Sopa fría de aguacate
5min
Sopa fría de poro y papa
5min
Crema de chícharos y chardonnay
35 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min