Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 filetes de atún fresco, aprox. 200 g de cada uno
- 1 cdita de sal gruesa, o al gusto
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cda de vinagre de vino tinto
- 135 g de jitomate cherry
- 20 ramas de cebollín
- 1 rama de hinojo, sólo las hojas
- ½ cdita de pimienta negra entera, o al gusto
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 950 g de agua
- 180 g de papas cambray
- 50 g de ejotes
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2671 kJ / 636 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Salmón con hongos y puré de papa
45 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pescado a la diabla
30 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55 min
Pescado en hoja santa
30 min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min