Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de jitomate, cortado en cuartos
- 120 g de jitomate cherry
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 70 g de cebolla
- 20 g de apio, en trozos
- 320 g de nueces, tostadas y un poco más para servir
- 650 g de caldo de verduras
- 450 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1142 kJ / 272 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de poro y papa
30 min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Crema de brócoli y manzana verde
35 min
Crema de betabel
40 min
Chile en nogada vegetariano
25 min
Crema de ejote
30 min
Crema de flor de calabaza
30 min
Entomatadas de jamaica
50 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Tacos de flor de Jamaica
1h
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 min