Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 100 g de atún enlatado en agua, colado
- 80 g de apio, cortado en trozos
- 100 g de aguacate, sólo la pulpa
- 20 g de jugo de limón
- ½ cdita de sal fina
- 1270 g de agua
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal gruesa
- 100 g de pasta seca, tipo fusilli
- queso manchego, en palitos
- galletas saladas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 794 kJ / 189 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tradicional sopa de fideo
35min
Ensalada fresca de quinoa
25min
Espagueti a la boloñesa
50min
Pasta con verduras verdes
45min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30min
Penne con espinaca y salchicha
30min
Ensalada de pasta
40min
Enfrijoladas
30min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Fusili integral
20min
Espagueti con champiñones y tocino
35min