Urządzenia i Akcesoria
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
digestive biscuits160 g
-
unsalted butter100 g
-
cream cheese500 g
-
sour cream50 g
-
caster sugar370 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
macadamia nuts toasted150 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.1 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
3335.5 kJ /
797.2 kcal
Tłuszcz
56.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz. 30 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Edna's lemon curd teacake
40 min
Charlotte Russe
3 godz.
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Berry Liqueur
25 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min
Ginger slice
1 godz. 35 min