Urządzenia i Akcesoria
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
digestive biscuits160 g
-
unsalted butter100 g
-
cream cheese500 g
-
sour cream50 g
-
caster sugar370 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
macadamia nuts toasted150 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.1 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
3335.5 kJ /
797.2 kcal
Tłuszcz
56.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut and coffee cream muffin
55 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Bannofee Muffin
45 min
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Chocolate cream pie
4 godz. 15 min
Triple Chocolate Muffins
50 min
Jaffa muffin
40 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min