Urządzenia i Akcesoria
Stone fruit crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Base
-
butter softend, plus extra for greasing120 g
-
eggs2
-
caster sugar220 - 250 g
-
self-raising flour300 g
-
peaches stones removed and cut into eighths1000 g
Crumble
-
plain flour200 g
-
butter softened100 g
-
raw sugar60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
277.9 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1839.8 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple cake
1 godz.
Caramel macadamia slice
45 min
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Pear and peach crumble
50 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Lemon and coconut blondies
40 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Apple and cinnamon muffins
35 min